OOST WEST...

Nottingham Cottage onbewoonbaar volgens Harry en Meghan: 'Klein'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNottingham Cottage onbewoonbaar volgens Harry en Meghan: 'Klein'
RTL

Prins Harry (38) en zijn vrouw Meghan (41) vinden dat het publiek niet doorheeft hoe zij achter de schermen leven. Dat zeggen zij in het vierde deel van hun veelbesproken Netflix-documentaire 'Harry & Meghan'.

"Oprah kwam binnen, ze ging zitten en zei: Dit zou niemand ooit geloven"

"Kensington Palace klinkt heel koninklijk", zegt Meghan. "Natuurlijk doet het dat, het woord paleis zit in de naam." De twee leven in Engeland echter in Nottingham Cottage. "En dat was klein", aldus Meghan "Het huisje helt zelfs licht over", vult Harry aan. Volgens Meghan stoot Harry er regelmatig zijn hoofd omdat de plafonds in het huis heel laag zijn.

Oprah staat stil bij overlijden Elizabeth: 'Niemand deed het beter'
Lees ook

Oprah staat stil bij overlijden Elizabeth: 'Niemand deed het beter'

Als Oprah een bezoek brengt aan het stel in Nottingham Cottage kan zij, volgens Harry, haar ogen niet geloven. "Oprah kwam binnen, ze ging zitten en zei: Dit zou niemand ooit geloven", aldus Harry. Meghan lacht en zegt dan: "Nee, dit zou nooit iemand geloven."

De eerste drie afleveringen van de Netflix-docu zijn vorige week donderdag al te zien. Daarin vertelt het stel onder meer over hoe ze elkaar ontmoetten, Harry's moeder prinses Diana en de slechte verhouding met de Britse paparazzi - die er nog altijd is. In het vierde deel van docuserie zegt Meghan dat ze er met haar hoofd niet bij kan dat het Britse publiek de verhalen over haar in de Britse tabloids gelooft. 

Als voorbeeld noemt Meghan de eerste keer dat ze door een groep vrouwen wordt aangesproken tijdens een werkbezoek in Liverpool. "Een van de vrouwen zei tegen me: Wat je met je vader doet, dat is verkeerd." Dat maakt grote indruk op Meghan. "Het was de eerste keer dat ik dacht: Mijn God, mensen geloven die verhalen. Ik was geschokt."

Harry vindt de leugens 'een ding'. "Daar raak je aan gewend in deze familie", vervolgt hij. "Maar wat ze over haar schreven en het effect dat het op haar had. Het was genoeg, genoeg pijn, genoeg lijden."

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleOprah WinfreyNetflix