BABYSTAPJES

Meghan hoopte dat geboorte Archie haar lid van familie zou maken

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMeghan hoopte dat geboorte Archie haar lid van familie zou maken
RTL

Meghan Markle (41) hoopt voor de geboorte van haar eerste kind, Archie, dat hij haar zou helpen om 'echt deel uit te maken' van de Britse koninklijke familie. "Ik was zo enthousiast na zijn geboorte, dat we een familie zouden kunnen creëren zoals ik dat altijd al had gewild."

"Ik besefte dat ik niet alleen voor de wolven werd gegooid, ik werd ook aan de wolven gevoerd"

De hertogin van Sussex doet naar eigen zeggen 'alles wat ze kan' om de Britse royal family 'trots te maken en echt deel uit te maken van de familie'. Die bubbel barst volgens haar echter al snel. "Voor de media was het al duidelijk dat het paleis haar niet zou beschermen", zegt Harry erover. "Snel verschenen er meer verhalen over Meghan in de tabloids." Meghan: "Ik besefte dat ik niet alleen voor de wolven werd gegooid, ik werd ook aan de wolven gevoerd."

Harry: 'Niet Meghans idee om afstand te doen van koninklijke titel'
Lees ook

Harry: 'Niet Meghans idee om afstand te doen van koninklijke titel'

De eerste drie afleveringen van de Netflix-docu waren vorige week donderdag al te zien. Daarin vertelde het stel onder meer over hoe ze elkaar ontmoetten, Harry's moeder prinses Diana en de slechte verhouding met de Britse paparazzi.

De Britse prins is ook van mening dat hij ervan is 'weerhouden' om zijn grootmoeder koningin Elizabeth te zien. In de documentaire zegt Harry dat de Queen hem had uitgenodigd om te komen praten, maar dat dat ineens niet meer doorgaat als hij en Meghan op het vliegveld in het Verenigd Koninkrijk landen en ze te horen krijgen dat ze te druk is. Harry zegt dat hij zijn grootmoeder opbelde. "Ze zei me dat haar was verteld dat ze het te druk had. Wow... dacht ik."

"Dit is wanneer een familie en een familiebedrijf met elkaar botsen", zegt Meghan over het voorval. "Ze zorgden ervoor dat hij de Queen niet kon zien, maar ze zorgden er vooral voor dat een kleinzoon zijn eigen oma niet kon zien."

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryNetflix