ONBESPIED

Harry en Meghan vierden eerste verjaardag Archie stiekem in VS

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan vierden eerste verjaardag Archie stiekem in VS
RTL

In de laatste drie afleveringen van de documentaire 'Harry & Meghan' op Netflix delen Harry (38) en Meghan (41) opnieuw beelden van hun oudste kind, Archie (3). Ze delen een bijzonder verhaal over zijn eerste verjaardag. Die vond namelijk in het geheim in Amerika plaats.

"Het duurde zes weken voor de pers ontdekte dat we niet in Canada waren"

Op videobeelden is te zien hoe Meghan ballonnen opblaast voor de verjaardag van haar zoon. Samen bakken Harry en Meghan een taart. Op het feestje was ook de moeder van Meghan aanwezig. "Onze zoon vierde zijn eerste verjaardag en het was prachtig", blikt Meghan terug.

De eerste verjaardag van Archie vierde het stel in Los Angeles. "Mijn familie wist niet dat we daar waren. Zij dachten dat we in Canada waren. Het heeft zes weken geduurd voor de pers ontdekte dat we daar niet waren", zegt Harry.

Harry schaamt zich voor zijn reactie op suïcidale gedachten Meghan
Lees ook

Harry schaamt zich voor zijn reactie op suïcidale gedachten Meghan

In de laatste drie afleveringen zijn meerdere clips van Archie te zien. Zo stopt hij sinaasappels in een mand, maakt hij muffins samen met zijn moeder en voetbalt hij met zijn vader. In de eerste drie afleveringen werd Archie voor het eerst pratend en rennend in beeld gebracht. Lilibet (1), het jongere zusje van Archie, was niet te zien in de eerste drie afleveringen van de documentaire. In de laatste drie delen zijn wel beelden van haar getoond.

Lees meer over
Archie Mountbatten-WindsorPrins HarryMeghan Markle