BAILANDO

'Prinses Alexia feestend gespot in Argentijnse nachtclub'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Prinses Alexia feestend gespot in Argentijnse nachtclub'
RTL

De 17-jarige prinses Alexia heeft opnieuw de buitenlandse bladen gehaald. Diverse Argentijnse media melden namelijk dat ze de Nederlandse prinses hebben gespot in een exclusieve nachtclub in Buenos Aires.

"Rebelse prinses"

Alexia is samen met haar familie neergestreken op Argentijnse bodem. De Oranjes zouden daar naar verluidt hun kerstvakantie doorbrengen. Prinses Alexia heeft haar vakantie volgens het Argentijnse tijdschrift Caras en nieuwssite A24 al aardig ingeluid. De prinses, die zelf natuurlijk half Argentijns is, zou afgelopen vrijdag feestend gespot zijn in een nachtclub in Buenos Aires met de naam Tequila. Nu is die naam misschien niet heel classy, maar toch is de club behoorlijk exclusief: je komt er alleen met een lidmaatschap binnen. Schijnbaar is de dichtbij de kust gelegen discotheek populair onder beroemdheden.

Alleen was Alexia er niet: ook haar vrienden waren gezellig van de partij en daarnaast was de prinses omringd door beveiliging, zo weten deze media te melden. Zoals wel vaker verwijzen de Argentijnen naar Alexia als de 'rebelse prinses'.  Het is niet bekend of haar zussen Amalia en Ariane ook mee zijn naar Argentinië. 

Openhartige prinses Alexia: 'Hier komt thuis heel veel ruzie van'
Lees ook

Openhartige prinses Alexia: 'Hier komt thuis heel veel ruzie van'

Het is niet de eerste keer dat Alexia feestend is gespot. Eind vorig jaar lekte er zelfs een 'partyfoto' uit van de toen nog 16-jarige prinses, waarop ze een pikant setje draagt. 

Lees meer over
Prinses AlexiaKoningin Máxima