OPMARKLELIJK

Harry en Meghan moeten meewerken aan smaadzaak halfzus

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry en Meghan moeten meewerken aan smaadzaak halfzus
RTL

Slecht nieuws voor Harry (38) en Meghan (41). De Britse prins en zijn vrouw mogen namelijk ondervraagd worden voor een rechtszaak die is aangespannen door Samantha Markle (58), de boze halfzus van Meghan. Dat meldt onder meer de 'BBC'.

Samantha heeft een rechtszaak aangespannen om uitspraken die Meghan heeft gedaan in het beruchte interview met Oprah Winfrey uit 2021. De oudere halfzus van Meghan is van mening dat er in dat gesprek 'onjuiste en kwaadaardige' uitspraken over haar zijn gedaan. En dat ten overstaan van de hele wereld.

Zo is Samantha bijvoorbeeld gekwetst dat Meghan in het interview heeft verteld dat ze enig kind is. Dat noemt de oudere van de twee 'een schadelijke onwaarheid'. 

Prins Harry wil excuses van Charles en William aan Meghan
Lees ook

Prins Harry wil excuses van Charles en William aan Meghan

Meghan heeft geprobeerd om te voorkomen dat zij en Harry ondervraagd zullen worden in deze zaak, maar de rechter heeft dus geen gehoor gegeven aan haar verzoek. De hertog en hertogin van Sussex zullen deze zomer worden ondervraagd door de advocaten van Samantha. Zij eist een schadevergoeding van bijna 70.000 euro van Meghan.

Terwijl Meghan in de clinch ligt met haar familie, heeft Harry het nog altijd aan de stok met de zijne. Zo eist hij dat zijn vader, koning Charles, en broer, prins William, excuses maken voor de wijze waarop zij Meghan hebben behandeld. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle