MET DE NEUS IN DE BOTER VALLEN

Hoe een stukje boter wellicht de kroning van Charles moet redden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / Getty ImagesHoe een stukje boter wellicht de kroning van Charles moet redden
RTL

Lichte paniek in Groot-Brittannië. Koning Charles (74) heeft namelijk last van opgezwollen vingers als hij te veel werkt. Daarom doet hij het rustig aan, vertelt een bron dichtbij de Britse monarch aan de 'Daily Mail', want Charles wil natuurlijk niet dat de ring niet om zijn vingers past tijdens de kroning. Daarom zouden de nodige maatregelen worden getroffen.

De Daily Mail schrijft zelfs dat de aartsbisschop van dienst wellicht een beetje boter bij de hand zou hebben, voor het geval de ring niet soepeltjes om de ring van Charles wil glijden.

Prins George heeft belangrijke rol bij kroning van opa Charles
Lees ook

Prins George heeft belangrijke rol bij kroning van opa Charles

De gezwollen vingers van Charles zijn al een tijdje onderwerp van gesprek in Groot-Brittannië. Zelf verwees hij al een keer naar zijn vingers met het woord 'worstenvingers'. Royaltywatchers merken op dat de koning vooral 'last heeft' van zijn gezwollen vingers als hij bijvoorbeeld een lange vliegreis achter de rug heeft.

Naar verluidt is Charles nogal zenuwachtig voor de kroning, die op 6 mei dit jaar plaatsheeft. Zo zou hij als de dood zijn dat hij een fout maakt. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Koning Charles