HARRY IN DE TENT

Netflix geeft duidelijkheid over samenwerking Harry en Meghan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNetflix geeft duidelijkheid over samenwerking Harry en Meghan
RTL

Netflix zal blijven samenwerken met prins Harry (38) en zijn vrouw Meghan (41), zo zegt een woordvoerder van de streamingdienst tegen 'People'. Het bericht volgt op het nieuws dat Spotify de samenwerking niet voortzet.

"We waarderen ons partnerschap met Archewell Productions"

"We waarderen ons partnerschap met Archewell Productions", aldus de woordvoerder over het bedrijf van de twee. "Harry & Meghan was het grootste documentairedebuut van Netflix ooit, en we zullen verder gaan met samenwerken aan een aantal projecten, waaronder de aanstaande documentairereeks Heart of Invictus."

Deze reeks volgt een groep internationale deelnemers aan de Invictus Games in Den Haag in 2020, het sportevenement voor psychisch en lichamelijk gewond geraakte veteranen dat ooit werd opgezet door prins Harry.

Prins Harry wil met proces 'media veranderen', diepe haat tegen tabloids
Lees ook

Prins Harry wil met proces 'media veranderen', diepe haat tegen tabloids

Eerder deze maand werd bekend dat Spotify een eind heeft gemaakt aan de lucratieve deal die Harry en Meghan met het bedrijf hadden gesloten om podcasts te gaan maken. De BBC meldde dat Spotify en het echtpaar 'in gezamenlijk overleg' uit elkaar zijn gegaan. Naar verluidt was met het contract met Spotify een bedrag van 25 miljoen dollar gemoeid en er zouden meerdere series worden ontwikkeld, maar er kwam slechts één seizoen van de podcast Archetypes tot stand.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle