HARRY IN HET HOTEL

'Vakantiegangers dumpen boek prins Harry massaal bij zwembad'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Vakantiegangers dumpen boek prins Harry massaal bij zwembad'
RTL

Het boek 'Spare' is het snelst verkopende non-fictieboek in Engeland. Maar vakantiegangers laten het dikke boek nu - al dan niet expres - massaal achter op hun vakantieadresje, melden Britse media.

"Eerst vonden we het nog wel geinig"

Het boek van de Britse royal zou het vaakst gedumpte boek door vakantiegangers zijn op dit moment. Hotelmedewerkers in Spanje, Turkije en Griekenland treffen het boek aan in hotelkamers (van gasten die al zijn uitgecheckt), prullenbakken en bij het zwembad, aldus Daily Mail. En dan moet de echte zomervakantie voor velen nog beginnen.

Visum prins Harry onder vuur na openhartigheid over drugs: 'Beetje dom'
Lees ook

Visum prins Harry onder vuur na openhartigheid over drugs: 'Beetje dom'

Volgens een Britse touroperator krijgen ze veel boeken teruggestuurd. "Zoiets hebben we nog nooit gezien. Eerst vonden we het nog wel geinig", zegt een woordvoerder tegen The Sun. Maar ze krijgen nu zo veel boeken terug, dat ze aan hotels hebben gevraagd om het boek niet meer op te sturen. 

In het boek klaagt Harry steen en been over zijn koninklijke familieleden. Zo vertelt hij dat zijn broer, prins William, hem een keer tegen de grond heeft geslagen en dat William Harry's vrouw Meghan Markle 'brutaal' en 'lastig' heeft genoemd. 

Het zit Harry en Meghan allemaal niet mee. Meerdere kostbare samenwerkingen van de Sussexes dreigen te klappen: 

Lees meer over
Prins HarryBritse koningshuis