BIRTHDAY GIRL

Harry en Meghan op romantische date gespot na geruchten over breuk

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan op romantische date gespot na geruchten over breuk
RTL

Meghan Markle heeft donderdagavond alvast haar verjaardag gevierd met haar man prins Harry (38). Meghan is vandaag 42 jaar oud geworden. Britse media spotten de hertogin en hertog van Sussex bij een Italiaans restaurant in hun woonplaats Montecito (Californië).

Harry en Meghan konden op de kaart kiezen uit 24 pasta's en risotto's en diverse vlees- en visgerechten. Volgens Britse media is het restaurant een hotspot en komen er vaak bekende Amerikanen dineren. De eigenaar vertelde na afloop dat Harry en Meghan hadden 'genoten'. Op foto's is te zien hoe het stel lachend het restaurant verlaat.

Prins Harry en Meghan delen vreugdevol moment in nieuwe video
Lees ook

Prins Harry en Meghan delen vreugdevol moment in nieuwe video

Er gaan nu al een tijdje geruchten over een mogelijke breuk tussen Harry en Meghan. Die geruchtenstorm zal na gisteravond weer een tijdje gaan liggen.

Of de hertogin van Sussex vrijdag ook nog plannen heeft, is niet bekend. Er wordt gefluisterd dat Meghan haar comeback zal maken op Instagram. Het echtpaar was eerst samen actief op sociale media, maar dat stopte nadat de twee in 2020 een stap terug deden binnen het Britse koningshuis en verhuisden naar de Verenigde Staten. Het account is nog wel actief, maar wordt sinds maart 2020 niet meer gebruikt.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle