VOXWILD

Prinses Alexia heeft eerste officiële werkbezoek erop zitten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrinses Alexia heeft eerste officiële werkbezoek erop zitten
RTL

Prinses Alexia (18) heeft zaterdag haar eerste officiële werkbezoek gehad. De royal heeft sleephopperzuiger Vox Alexia van Van Oord in Rotterdam gedoopt.

"Ik merkte wel dat het een hele nieuwe sfeer met zich meebracht"

Onze royaltyverslaggever Annemarie de Kunder is bij de doop en ziet dat Alexia zichtbaar geniet van haar eerste werkbezoek. Toch laat de prinses weten dat ze enigszins zenuwachtig is. Iets wat ze niet hoeft te zijn, want het gaat haar goed af. "Ik doop u Vox Alexia en wens u en uw bemanning een behouden vaart", zegt Alexia tijdens de doop. 

Prinses Alexia ontpopt zich tot een volwassen royal met stoer randje: ‘Staat stevig in haar schoenen’
Lees ook

Prinses Alexia ontpopt zich tot een volwassen royal met stoer randje: ‘Staat stevig in haar schoenen’

Nadat Alexia het schip heeft gedoopt, krijgt ze een rondleiding over het vaartuig. Ze spreekt daar met een aantal medewerkers. Annemarie heeft gehoord dat Alexia erg geïnteresseerd is tijdens de gesprekken en dat ze aandachtig luistert naar anderen. 

Annemarie hoopt dan ook dat we Alexia vaker dit soort bezoeken zien doen. "Ik merkte wel dat het een hele nieuwe sfeer met zich meebracht. Heel veel mensen kwamen kijken." Doordat de prinses lijkt te genieten van haar koninklijke taak, ziet Annemarie haar dit dan ook zo weer doen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Prinses Alexia