Spanje

Mike (35)

Door RTL··Aangepast:
© RTLMike (35)
RTL

Mike lijkt op papier de perfecte schoonzoon; Hij is goodlooking, sportief, zelfverzekerd, romantisch, een familieman en ook nog eens een gevoelige jongen. Mike is geboren in Spanje, maar is een kind van Nederlandse ouders. Zelf woont hij al zijn hele leven in Spanje en denkt ook in het Spaans, waardoor hij soms even moet zoeken naar Nederlandse woorden.

Vijf jaar geleden nam Mike de boerderij van zijn ouders over om deze te verhuren als B&B. Hij woont zelf in de gezellige loft van de boerderij. Samen met zijn vader en neef runt Mike daarnaast ook nog een watersportbedrijf op het strand van Blanes. Mike heeft een hele sterke band met zijn ouders en kan niet zonder zijn hond Kaos. Hij geniet in zijn vrije tijd van technofestivals, klassieke auto’s, kaart- en bordspellen, wandelingen in de bergen en af en toe stapt hij op een paard. 

Na jaren op datingapps en relaties met Spaanse dames wil Mike nu voor het eerst voor een Nederlandse dame gaan. Hij denkt dat een Nederlandse meid goed bij hem past vanwege de humor, gezelligheid en hoe open en zelfstandig Nederlandse meiden zijn. Zijn voorkeur gaat uit naar een sociale, sportieve en ondernemende vrouw die van dieren houdt en niet vies is van de handen uit de mouwen steken.