Boulevard

Billy in tranen door Utopia-comeback Ruud

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Billy in tranen door Utopia-comeback Ruud
RTL

De gebeden van Ruud Zwaan zijn verhoord: hij heeft zojuist (weer) zijn rentree gemaakt in het programma Utopia. De bewoners zijn geshockeerd door de terugkeer van de oud-Utopiaan.

Ruud begon in januari een actie op sociale media om een comeback in Utopia te kunnen bewerkstelligen. Als het hem zou lukken om 10.000 likes binnen te slepen, zou hij terugkeren in het veelbesproken SBS 6-programma. "Normaal haal ik zo'n 4.500 likes op een foto, dus ik dacht niet dat ik het aantal van 10.000 likes zou halen. Het was meer bluf. Maar binnen een paar uurtjes zat ik al op 10.000 likes en inmiddels zijn het er al 17.000. Ik had veel support verwacht, maar niet zoveel", vertelde Ruud onlangs nog aan RTL Boulevard.

Comeback

En nu is Ruud dan ook echt teruggekeerd in het beloofde land. Ex-liefje Billy is overmand door emoties wanneer ze Ruud het terrein ziet oplopen. "Ik vind het echt fijn dat je er bent", stamelt de Utopiaan in tranen. Al snel belanden de voormalige tortelduifjes in een gesprek over de liefde. "Ik heb een verandering gezien in je vriendjes", zegt Ruud tegen Billy. "Je bedoelt dat ik vrijgezel ben?", zegt ze met een trillende stem. "Een half jaar al, dat is een nieuw record", grapt Ruud direct. 

Hoe zullen de andere inwoners gaan reageren op de comeback van grappenmaker Ruud? Utopia is iedere werkdag te zien van 19.30 tot 20.30 op SBS 6.