Boulevard

Utopia-Senna reageert: ziet hij nog toekomst in relatie met Demi?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Utopia-Senna reageert: ziet hij nog toekomst in relatie met Demi?
RTL

Afgelopen vrijdag heeft Senna het SBS 6-programma Utopia moeten verlaten. Het gedwongen vertrek heeft een diepe indruk gemaakt op de boomlange Utopiaan, niet in de laatste plaats omdat hij zijn liefje Demi achter heeft moeten laten in het beloofde land. Toch is Senna er heilig van overtuigd dat de relatie met Demi een lang leven beschoren is, zo vertelt hij vandaag exclusief aan RTL Boulevard.

Senna laat aan RTL Boulevard weten ontzettend te balen van zijn vertrek uit Utopia. De Utopiaan heeft het programma verlaten omdat hij zijn nieuwsgierigheid niet langer in bedwang kon houden: Senna maakt de veelbesproken zwarte envelop open voor de afgesproken tijd waardoor hij genoodzaakt is om te vertrekken. "Ik heb het onwijs leuk gevonden om mee te doen aan het programma. Ik heb een enorme persoonlijke groei ondergaan, ik zou mezelf buiten de poort nooit zo hebben kunnen ontwikkelen. Ik heb ook veel mooie dingen mogen organiseren, waaronder de Ouderendag en verschillende evenementen. Ik ga Utopia dan ook heel erg missen."

Billy en Ivan

Senna vertelt dat hij hoopt op een vertrek van oudgedienden Billy en Ivan. "Toen Billy enige tijd geleden genomineerd was had ik haar al naar huis willen sturen. Maar toen bleek ze heel erg mee te vallen. Billy kan gewoon echt geen dingen geheim houden, dus zou ik haar nu wel naar huis hebben gestuurd. Net als Ivan. Met hem heb ik gewoon helemaal niks."

Relatie

Menig fan vraagt zich af of de relatie van Senna en Demi stand zal houden nu hij zijn liefje heeft moeten achterlaten in het beloofde land. Senna is er echter van overtuigd dat hun liefde sterk genoeg is om de relatie voort te zetten buiten de poort van Utopia. Een hereniging met ex-vriendinnetje Mika, die hij aan de kant schuift om samen te kunnen zijn met Demi, zit er dan ook niet in. "Ik heb een leuke tijd gehad met Demi, zeker de laatste dagen waren ontzettend fijn. En er komt nog héél veel meer. We hebben bepaalde dingen afgesproken, dus over drie maanden sta ik gewoon bij de poort." 

Het vertrek van Senna is deze week te zien in Utopia, iedere werkdag om 19.30 bij SBS 6.