Entertainment

Schoonzoon Connie Breukhoven beroofd en mishandeld

·Aangepast:
Schoonzoon Connie Breukhoven beroofd en mishandeld
RTL

Rik, de schoonzoon van Connie Breukhoven, is de man die deze week slachtoffer werd van een heftige beroving en mishandeling in Amsterdam. Dat vertelt Connie aan Albert Verlinde.

Connie wilde dit nieuws liever niet uit de doeken doen, maar ze kreeg al gauw allerlei telefoontjes toen mensen lucht kregen dat het om Rik ging. Dat is de vriend van Connie's zoon Marvin.

"Ik ben echt geschokt van wat Rik allemaal is aangedaan", vertelt Connie. Na een avond stappen in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat hiled Rik een taxi aan in de Halve Maansteeg. Al snel merkte hij dat de chauffeur omreed en hij had het idee dat een SUV de taxi volgde" Connie's schoonzoon is toen uit de auto gevlucht, maar hij werd vervolgens klemgereden door andere auto's.

"Hij is toen in de taxi in elkaar geramd, waarbij hij hard op zijn hoofd is geslagen", vervolgt Connie. Bij een pinautomaat hebben ze hem gedwongen geld te pinnen, dat moest hij afgeven. Toen is -ie nog een keer in elkaar geslagen. Daarna is de taxi weggereden", verzucht ze.

Er zijn wel camerabeelden, maar daarop is niet het kenteken te lezen. Ook Rik heeft niets kunnen zien, omdat hij zo zwaar was toegetakeld.

Even ging iedereen ervan uit dat de daders het op Rik hadden voorzien vanwege zijn geaardheid, maar het lijkt toch te gaan om een 'gewone' beroving.

ZIE OOK: Homoseksuele man beroofd, ontvoerd en mishandeld