Entertainment

Evelyn Struik krabbelt weer op na rampjaar

·Aangepast:
Evelyn Struik krabbelt weer op na rampjaar
RTL

Evelyn Struik beleefde vorig jaar een rampjaar. Haar man Rogier verliet haar voor een andere vrouw en daar werd ze letterlijk ziek van. Daardoor konden ook de opnames voor TV Makelaar niet doorgaan. Vandaag doet ze uitgebreid in RTL Boulevard haar verhaal.

Het ideale plaatje van huisje, boompje, beestje spatte vorig jaar abrupt uit elkaar voor Evelyn toen haar Rogier opbiechtte voor een ander te gaan. "Ik heb de afgelopen vier maanden alleen maar gehuild", begint de brunette. "Er zijn verschillende manieren van vreemdgaan. Of je vertelt het en dan kan je er wat mee of je komt er zelf achter en dan is het wel wat heftiger."

Het klappen van haar relatie zorgen voor zoveel stress dat de chronische darmziekte van Evelyn direct oplaaide. "Ik heb vijf bloedtransfusies gehad. Ik was vijftien kilo afgevallen… Het was doodeng allemaal. En ondertussen ging mijn man vreemd."

Het jaar 2014 was voor Evelyn er een om snel te vergeten, maar ze kijkt met frisse moed vooruit op 2015. "TV Makelaar is een super programma om te maken. Ik noem het bijna niet eens werk. Het is meer een soort therapie", lacht Evelyn.

De TV Makelaar: Mission Impossible is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

ZIE OOK: Nieuw huwelijksdrama bij de Krabbés