Entertainment

Jasmine Sendar naar Hollywood

·Aangepast:
Jasmine Sendar naar Hollywood
RTL

De actrice Jasmine Sendar vertrekt morgenvroeg naar Los Angeles om acteerworkshops te volgen. "Dit is iets wat al heel lang op mijn wensenlijstje staat en morgen gaat het dan echt gebeuren."

Tegenover RTL Boulevard zegt ze: "Ik zou het fantastisch vinden als ik zou doorbreken als actrice in Amerika. Ik ga er echter naar toe om te groeien en ervaring op te doen."

Ze vindt het wel heel spannend, want ze gaat voor het eerst alleen weg. Haar zoontje blijft dan drie weken bij zijn vader. Ze gaat de kleine baas verschrikkelijk missen.

Ze gaat verschillende workshops volgen. "Maandag heb ik mijn eerste workshop." Haar eerste workshop volgt ze bij de bekende acting coach Ivana Cubbuck. Zij is wereldberoemd met haar methode en heeft al veel wereldsterren gecoached, bekende namen zijn bijvoorbeeld Halle Berry, Brad Pitt en Eva Mendes.

Het was volgens Jasmine niet makkelijk om toegelaten te worden tot de workshops. In Nederland is Jasmine vooral bekend geworden door haar rollen in de soaps Onderweg naar Morgen en Goudkust.