Entertainment

Cilly Dartell 6 kilo aangekomen

·Aangepast:
Cilly Dartell 6 kilo aangekomen
RTL

Cilly Dartell is niet meer zo slank als in haar tijd bij Hart van Nederland. Sinds haar gedwongen vertrek bij het SBS-programma is ze zes kilo aangekomen.

Cilly is sinds begin deze maand weer aan de slag gegaan bij Omroep MAX. "Mijn ontslag bij SBS voelde als een verbroken relatie. Met het programma Studio MAX Live is het alsof er een nieuwe liefde in mijn leven is gekomen. Ik ben heel blij met deze tweede kans.”

In totaal is Cilly een half jaar lang niet op tv geweest. Die tijd heeft ze vooral doorgebracht met ontspanning, vertelt ze in De Telegraaf. "Ik had onder meer plannen om een documentaire te maken zodra ik weer in Dubai was. Maar op dat gebied ben ik totaal niet opgeschoten. Mijn man Jan en ik hebben het vooral heel druk gehad met reizen en leuke dingen doen. Een nadeel: ik ben zes kilo aangekomen."

Een lunchprogramma is andere koek dan een late night show, merkt Cilly. "Voorheen werkte ik natuurlijk om 22.50, nu gaat mijn wekker om kwart voor zeven. En dat is voor mij heel erg omschakelen. Daarom zorg ik iedere avond dat ik vroeg eet, zodat ik ook vroeg naar bed kan. Ook in het weekend haal ik niet door omdat ik weet dat dat funest is voor mij. Ik vaar het best bij genoeg slaap."

Cilly's man Jan woont vooral in Dubai, terwijl Cilly voor haar werk veel in Nederland is. "Nu eten we samen via Skype of drinken we gelijk een glaasje wijn. En we hebben veel telefonisch contact."