Entertainment

Woeste Rob Kardashian deelt naaktfoto van Blac Chyna

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Woeste Rob Kardashian deelt naaktfoto van Blac Chyna
RTL

Rob Kardashian is woedend op zijn ex Blac Chyna. Het broertje van de Kardashian-zussen is zelfs zo kwaad op Blac, dat hij een naaktfoto van zijn ex heeft gepost op Instagram.

Het liefdeskoppel had vlak voor de kerst ookal een bloedbonje toen Blac de problemen met Rob zat was en samen met dochtertje Dream de benen nam. “Ik heb dit hele jaar niets anders gedaan dan hem helpen. Het is echt triest hoe hij zijn eigen problemen niet onder ogen wil zien. Ik heb hem geholpen met afvallen, bij het vinden van een eigen huis. En hij smeekte me om Dream te krijgen. De hele zwangerschap heeft hij me vervolgens zoveel stress bezorgd, hij gedroeg zich als een gek en probeerde alles steeds goed te maken met cadeaus", vertelde Blac indertijd over de reden van de liefdesbreuk.

Naaktfoto

En nu is het opnieuw helemaal mis tussen de voormalige geliefden. Rob haalt op zijn Instagrampagina flink uit naar de moeder van zijn dochtertje. De Kardashianster verwijt zijn ex seks te hebben gehad met een man in het bed waar zijn dochtertje slaapt. “Jullie weten allemaal dat dit is slechts één van de vele mannen is waarmee Chyna geslapen heeft. Je kan het niet maken om drugs te gebruiken en seks te hebben met mannen in het bed waar mijn dochter slaapt", schrijft Rob.

Thumbnail

Rob lijkt het nu helemaal gehad te hebben met zijn ex. "Het maakt me niet meer uit dat ik slecht praat over de moeder van mijn kind. Ik heb Chyna een miljoen keer laten weten dat ik er voor haar ben, maar ik kan het niet meer aan. Deze vrouw is zo nep. Op Vaderdag moest ik nog bij haar huis en in Disneyland poseren alsof alles oké is. Maar ik ben er klaar mee. Bedankt God dat u me dit heeft laten inzien."

Chyna heeft vooralsnog niet gereageerd op de hele rel. Rob heeft inmiddels de pikante foto verwijderd van zijn Instagram.

 

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

 

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Meer Boulevard:

Lees meer over
Rob KardashianBlac Chyna