Entertainment

Anna Speller vond haar liefde op Facebook

Door ANP··Aangepast:
Anna Speller vond haar liefde op Facebook
RTL

Actrice en zangeres Anna Speller, bekend van K-otic en Expeditie Robinson, heeft een nieuwe liefde. Ze vond haar vriend Jesse afgelopen zomer op Facebook, vertelt Anna aan de website YourDailyLife. "Ik ken weinig mensen die zo relaxed in het leven staan als hij'', zegt ze over hem.

''Ik was vijf maanden vrijgezel en in die periode ben ik erg braaf geweest. Ik dacht ik op den duur: ik wil ook wel weer eens een beetje spanning. Ik had nog nooit een blind date gehad, omdat ik dat doodeng vindt'', zegt de 32-jarige zangeres.

Tussen de gefilterde berichten op Facebook vond ze een oud bericht van een jongen. Anna: "Hij schreef dat hij Expeditie Robinson aan het kijken was toen zijn schoonzusje tegen hem zei: dat is nou echt een meisje voor jou. Hij besloot mij een berichtje te sturen, maar omdat dat bericht tussen mijn spam was gekomen, las ik het pas een half jaar later. We zijn toen een beetje gaan kletsen en uiteindelijk spraken we af. Toen hij me op een gegeven moment vastpakte en me zoende, dacht ik echt: what the fuck? Ik zei ook: wow, man, jij durft. Dat was mijn wtf-moment, maar dus wel een hele leuke want sindsdien is hij mijn vriendje.”

Anna sluit het jaar 2016 met een goed gevoel af. "Voor het eerst in mijn leven heb ik gedatet met iemand die ik niet ken", zegt ze. "Voor mij geeft een blind date hebben gewoon erg veel stress. Ik vind het veel leuker om iemand in het echt te leren kennen, via werk bijvoorbeeld. Gelukkig is mijn eerste, en hopelijk mijn laatste, blind date wel heel goed uitgepakt."

"Ik ken weinig mensen die zo relaxed in het leven staan als hij'', zegt ze over Jesse. "Zelf ben ik een persoon die heel erg houdt van geven en nu ben ik iemand tegengekomen die hetzelfde heeft. Wat ik zo leuk aan hem vind? Ik kan totaal mezelf bij hem zijn'', zegt Anna. "Hij kan daar mee omgaan. Maar hij durft ook tegen me zeggen dat ik even een toontje lager moet zingen. Het klopt gewoon. Wat ook heel fijn is, is dat we ook super goed kunnen lachen samen."