Entertainment

Berget Lewis over uitschakeling X-factor: Ik was ziek tijdens optreden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Late NightBerget Lewis over uitschakeling X-factor: Ik was ziek tijdens optreden
RTL

Berget Lewis schoof gisterenavond aan bij RTL Late Night om te praten over haar zangavontuur in de UK. De zangeres moest onlangs het strijdtoneel verlaten nadat zij een black-out kreeg tijdens de uitzending van X-factor UK. Berget vertelt bij Humberto Tan wat er precies misging tijdens de opnamedag..

Berget vertelt aan Humberto gevraagd te zijn om deel te nemen aan het programma. "In eerste instantie had ik zoiets van: nee. Maar toen dacht ik: waarom niet? Het is toch een internationaal visitekaartje."

'Doodeng'

Vlak voor haar auditie bij X-factor UK wordt Berget echter behoorlijk zenuwachtig. "Het was eng. Ik had het ook aan niemand verteld, alleen aan mijn familie en vrienden. Toen ben ik op het vliegtuig gestapt en binnen zes uur stond ik op die stip. Toen dacht ik: wat doe ik hier eigenlijk? Wat ben ik aan het doen? Maar vervolgens ben ik er vol voor gegaan", aldus de soulzangeres.

Ziek

Maar dan gaat het mis. Berget krijgt een black-out tijdens de opnames van de vervolgronde. "Iedereen denkt altijd dat het allemaal glitter en glamour is. Maar het is heel hard werken. Ik werd ziek. Ik voelde griep opkomen. En koorts. Dat maakte me zenuwachtig. Niet nu, dacht ik. En toen stond ik daar. Spanning en sensatie. Je voelt echt de druk. Ik had denk ik ook te veel gerepeteerd. Toen kwam de black-out", vertelt Berget openhartig in RTL Late Night. 

Too Good At Goodbyes

Ondanks haar uitschakeling is Berget vastbesloten om weer te gaan knallen. "Er is een leven voor X-factor en er is een leven na X-factor", zegt Berget vastbesloten. En dat laat Berget al meteen zien in RTL Late Night met haar geweldige vertolking van Sam Smith zijn Too Good At Goodbyes!

Meer Boulevard:

Lees meer over
Berget Lewis