Sippe Jan

Sipke Jan Bousema neemt adempauze na 18 jaar huwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Sipke Jan Bousema neemt adempauze na 18 jaar huwelijk
RTL

Het zijn moeilijke tijden voor Sipke Jan Bousema en zijn echtgenoot Willem. Het liefdeskoppel heeft besloten om apart te gaan wonen.

"Onze relatie kent momenteel een moeilijke periode"

In de bladen verscheen deze week het verhaal dat Sipke Jan na achttien jaar zou zijn verlaten door zijn Willem. Dat verhaal blijkt een stuk genuanceerder te liggen, zo vertelt de presentator vandaag aan RTL Boulevard. "We hebben besloten om apart te gaan wonen, maar we zijn zeker niet uitelkaar. We willen elkaar de ruimte geven om uit te zoeken waar we naar toe willen met onze relatie. Het is geen break-up zoals in de bladen staat, maar een adempauze."

Er is dan ook absoluut geen sprake van haat en nijd tussen Sipke Jan en zijn Willem. "Onze relatie kent momenteel een moeilijke periode, maar we hebben nog steeds heel veel respect voor elkaar. Ondanks de problemen hebben we het nog steeds fijn samen. Daar ben ik heel blij om. Ik ben er heel trots op hoe we samen door deze lastige periode proberen te komen. De toekomst zal moeten uitwijzen welke kant onze relatie zal opgaan."