Heaven or hell?

Utopia-Billy beleeft eindelijk hete nacht met Johan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Utopia-Billy beleeft eindelijk hete nacht met Johan
RTL

Al maanden draaien ze om elkaar heen in het beloofde land, maar nu is het dan toch echt gebeurd: Billy is het bed ingedoken met medebewoner Johan. De vrijpartij van de twee zorgt voor de nodige ophef bij de kijkers van Utopia.

"Ik heb genoten"

Johan wist het zeker: nooit zou hij het bed delen met Billy. Hij was bang dat een vrijpartij zou zorgen voor drama in het beloofde land, net zoals al eerder gebeurde met Billy en haar ex-liefjes Jessie en Ruud. Maar na een feestje waarbij de drank rijkelijk vloeide is Johan toch gezwicht voor de charmes van Billy. De twee aangeschoten Utopianen belanden samen in bed, wat resulteert in een hevige vrijpartij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet alleen de kijkers zijn verbijsterd, ook de andere Utopianen zijn in shock door het nieuwtje dat Billy en Johan de lakens hebben gedeeld. De volgende ochtend raakt men niet uitgepraat over de vrijpartij van de twee Utopianen. Billy laat aan haar maatje Senna weten volop genoten te hebben. En Johan? Die heeft spijt als haren op zijn hoofd en geeft de wodka de schuld van deze wilde uitspatting. 

De hete avond van Johan en Billy is volgende week te zien bij SBS 6.