Het was een utopie

Onverwachte exit in Utopia veroorzaakt ophef

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Onverwachte exit in Utopia veroorzaakt ophef
RTL

De met veel bombarie aangekondigde terugkeer van Ruud Zwaan in Utopia was slechts van korte duur: de grappenmaker heeft het beloofde land inmiddels alweer verlaten. Maar niet zonder nog één keer de draak te steken met zijn mede-Utopianen, zo vertelt Ruud aan RTL Boulevard...

"Ik ga weer lekker naar huis"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruud heeft de groep wijsgemaakt dat er vandaag iemand naar huis zal gaan. De hele dag zijn de Utopianen onrustig door de naderende exit. Vooral de tweeling Fay en Demi vreest het ergste. Na uren in spanning te hebben gezeten roept Ruud de groep bij elkaar voor een belangrijke mededeling: hij is zélf degene die naar huis gaat. "Ik heb mijn tijd hier gehad en ga weer lekker naar huis", besluit hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Aan RTL Boulevard laat Ruud weten dat zijn terugkeer in Utopia voelde als thuiskomen. "Ik vond dat er niet zoveel veranderd was. Het was nog steeds hetzelfde." De hereniging met ex-liefje Billy liet Ruud koud. "Er is geen liefde meer. Er is ook geen echte vriendschap meer. Het is goed zo. Het is een lieve meid, maar ze is geen onderdeel meer van mijn leven." Toch zou Ruud Billy nooit naar huis hebben gestuurd. "Ik zou het leuk hebben gevonden als één van de tweeling naar huis zou gaan. Niet omdat ik ze haat, maar omdat ik het leuk vind om ze uit elkaar te trekken."

De terugkeer van Ruud zal deze week te zien zijn in Utopia. Het reality-programma is iedere werkdag te zien van 19.30 tot 20.30 op SBS 6.