Spice up your life

Victoria Beckham breekt harten Spice Girls-fans

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Victoria Beckham breekt harten Spice Girls-fans
RTL

Er komt dan wel geen tournee door de Verenigde Staten en Groot-Brittannië; toch hebben de Spice Girls het idee van een reünie-optreden niet helemaal laten varen. Volgens The Sun denken de vrouwen nu na over een idee voor een aantal op zichzelf staande concerten.

Menig Spice Girl fan juicht bij het goede nieuws dat de dames weer gaan touren. Helaas maakt Posh Spice Victoria Beckham een einde aan alle voorpret. In New York showde Victoria haar nieuwste kledingcollectie. Daar vertelt zij aan Vogue:"“Ik ga niet op tour. De meisjes gaan niet op tour.” Maar, voegde ze eraan toe, de meiden dachten wel na over andere manieren om samen iets te doen.

Een nieuwe film zit er helaas ook niet in. “Zou je dat willen?”, vroeg Beckham aan Vogue. “Ik weet nog dat ik heel erg van streek was toen ik dat strakke legerjurkje moest dragen. Mijn dochter Harper, die ’pice World’ nog maar één keer zag, zei: “Mama, ik hou van dat stuk waarin iedereen hele coole kleren draagt en jij dat strakke legerjurkje”. “

Victoria staat wel achter de boodschap van de Spice Girls “Het draaide altijd om pret en vieren wie je bent. Ik denk dat het merk nog veel kan doen en dat er een positieve boodschap voor jongere kinderen inzit. Maar hoe dat er uit moet zien in de toekomst? Ik zal in ieder geval geen catsuit dragen.”

Volgens bronnen die The Sun aanhaalt, denkt het management onder aanvoering van manager Simon Fuller nu aan een aantal concerten, verdeeld over een paar grote wereldsteden. Dat zou beter passen bij de huidige levenssituatie van de Spice Girls.