Aan de straatstenen niet kwijt

Jean-Marie ligt niet wakker van verkoopellende villa Pfaffs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJean-Marie ligt niet wakker van verkoopellende villa Pfaffs
RTL

De bladen staan er deze week vol mee: de Pfaffs zouden hun voormalige televisievilla aan de straatstenen niet kwijt kunnen raken en de Brasschaatse-woning zou volledig in verval zijn geraakt gedurende de afgelopen jaren. Het management van de Pfaffs reageert vandaag exclusief bij RTL Boulevard op alle geruchten rondom de verkoopellende van het huis.

"Voor Jean-Marie is het huis uiteindelijk slechts een hoop met stenen.."

Carmen Pfaff reageert op geruchten tv-comeback De Pfaffs
Lees ook

Carmen Pfaff reageert op geruchten tv-comeback De Pfaffs

De villa die jarenlang het decorstuk is voor de realityserie rondom de familie Pfaff staat sinds 2010 te koop. De vraagprijs is inmiddels verlaagd van 1.850.000 euro naar een schamele 695.000 euro, maar nog altijd is er geen koper gevonden voor de woning van doelman Jean-Marie en zijn vrouw Carmen Pfaff. En dat terwijl je zou denken dat menig Pfaff-fan maar wat graag in het huis zou willen wonen waar Kelly, Sam, Nicolai, Bruce en alle andere Pfaffjes kind aan huis zijn.

Villa Pfaffs© Realo
Villa Pfaffs

Het management van de Pfaffs reageert vandaag bij RTL Boulevard op de geruchtenstroom rondom de Pfaff-villa. "Het klopt inderdaad dat het lastig is om een koper te vinden voor de woning. Maar dat is logisch, want het is een grote villa en lang niet iedereen is op zoek naar zo'n enorme woning. Het is ook complete onzin dat het binnenzwembad en de tennisbaan volledig in verval zouden zijn geraakt. Natuurlijk wordt het zwembad al jaren niet meer gebruikt, dus het bad ziet er inderdaad niet meer zo uit zoals in de realityserie van de Pfaffs. Maar het huis is tiptop in orde."

Zwembad Pfaffs© Realo
Zwembad Pfaffs

Jean-Marie heeft dan ook nog altijd vertrouwen in een goede afloop, zo vertelt het management aan RTL Boulevard. "Het is vervelend dat er nog geen koper is gevonden voor de villa, maar voor Jean-Marie is het huis uiteindelijk slechts een hoop met stenen... er zijn belangrijkere dingen in het leven volgens de familie Pfaff dan de verkoop van het huis."

Tennisbaan Pfaffs© Realo
Tennisbaan Pfaffs
Lees meer over
Jean-Marie Pfaff