Pak je kist maar in

Senna in tranen: Ik moet Utopia verlaten

·Aangepast:
© UtopiaSenna in tranen: Ik moet Utopia verlaten
RTL

De terugkeer van Emil houdt de bewoners van Utopia flink bezig. De worstelaar speelt een slinks spelletje met de bewoners en dit spel lijkt bewoner Senna fataal te gaan worden..

"Stomme sukkel!"

Emil teruggekeerd in Utopia: schopt hij Billy alsnog naar huis?
Lees ook

Emil teruggekeerd in Utopia: schopt hij Billy alsnog naar huis?

Emil heeft een zwarte envelop op tafel neergelegd met de mededeling dat de bewoners morgen om 13uur de envelop pas mogen openmaken. Senna en Mehmet kunnen hun nieuwsgierigheid echter niet bedwingen en Senna besluit om de envelop te openen. "Bedankt voor het lezen van deze brief. Wie dit als eerste leest moet morgen naar huis." De mededeling van Emil slaat in als een bom bij de Utopianen. "Ik ga morgen naar huis", stamelt de boomlange Utopiaan. Romy barst direct in tranen uit en geeft haar maatje een dikke knuffel. 

Senna in tranen© Utopia
Senna in tranen

Het nieuws heeft er flink ingehakt bij de Utopianen en Senna is bedroefd zijn spullen aan het pakken. Wanneer Senna's liefje Demi even later ook het grote nieuws hoort lopen de tranen over haar wangen. "Stomme sukkel!", roept Demi hysterisch uit. Tweelingzusje Fay vraagt naar hoe het precies gebeurd is en Senna vertelt haar het hele verhaal. "Wij hadden eigenlijk leuk nieuws, we mogen woensdag onze ogen laten laseren maar ik kan nu niet meer blij zijn", zegt Demi verdrietig.

Groot verdriet in het beloofde land© Utopia
Groot verdriet in het beloofde land

Of Senna ook daadwerkelijk naar huis zal gaan, zal nog moeten blijken. Daarnaast zal er morgen nog een andere Utopiaan het programma moeten verlaten.

Lees meer over
Tv-programma