Ze leefden nog lang en gelukkig

Komen Jennifer Aniston en Brad Pitt weer samen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Komen Jennifer Aniston en Brad Pitt weer samen?
RTL

Friends actrice Jennifer Aniston en haar lover Justin Theroux gaan scheiden. Heel Hollywood is in rep en roer vanwege deze breuk.

"We kijken uit naar een liefdevolle vriendschap"

Jennifer en Justin zijn al jaren een prachtig duo. De geruchten machine draait altijd op volle toeren rondom Jennifer. Zo is er lang gespeculeerd of ze überhaupt samen waren, daarna of ze getrouwd zijn en de laatste maanden over een scheiding. Daarom hebben de twee zelf een verklaring gegeven aan de Amerikaanse media.

"In een poging verdere speculatie te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. De beslissing is gezamenlijk en met liefde genomen aan het einde van vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een koppel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap."

Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben contact
Lees ook

Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben contact

De ex-liefjes gaven geen reden voor hun breuk, maar veel Amerikaanse media speculeren dat zij in hun dagelijks leven vaak in verschillende steden te vinden waren: Justin werd het afgelopen jaar vaak gespot in New York, terwijl Jennifer het grootste deel van haar tijd in Los Angeles doorbracht.

Het acteurskoppel krijgt zeven jaar geleden een relatie en kondigde in 2012 hun verloving aan. Ze trouwden in 2015 en hebben geen kinderen.

Maar nu is de grote vraag of Jennifer gaat uithuilen bij Brad Pitt. Jaren zijn zij HET glamourkoppel. Eerder zijn zij getrouwd van 2000 tot 2005. In de hoofd van vele fans moeten zij bij elkaar terug komen voor een happily ever after. De tijd zal het leren.

Lees meer over
Brad PittJennifer Aniston