Hang on to a dream

Eerste opdracht Expeditie Robinson bekend

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL BeeldbankEerste opdracht Expeditie Robinson bekend
RTL

Expeditie Robinson-fans opgelet! Dit jaar komt het survival-programma weer met een nieuw seizoen waarin ook niet-bekende Nederlanders zich kunnen opgeven. Het programma komt met zeven proeven die potentiële kandidaten moeten doorstaan en vandaag staat de eerste opdracht online!

Robinson komt dit jaar met zeven opdrachten die onbekende Nederlanders moeten uitvoeren willen ze kans maken op deelname aan het programma. De eerste opdracht die vandaag online is gezet luidt: "Leg in een filmpje uit waarom jij mee moet doen aan Expeditie Robinson, terwijl je ergens aan hangt. Maakt niet uit waaraan, als je voeten maar van de grond zijn en je alleen je handen gebruikt."

Carlos zoekt deelnemers Expeditie Robinson
Lees ook

Carlos zoekt deelnemers Expeditie Robinson

Vorig jaar konden er weer voor het eerst in zeven jaar onbekende Nederlanders meedoen aan het RTL-programma. Hiervoor hebben zij één proef moeten doorstaan: balanceren op een paal. De deelnemers die de bekende evenwichtsproef van Robinson hebben overleefd, de meeste stemmen kregen of geselecteerd zijn door de programmamakers moesten een selectieweekend doorstaan. Dit jaar moeten de potentiële kandidaten zeven opdrachten doorstaan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Expeditie Robinson