romeo en julia

Zijn Jennifer Aniston en haar man hierdoor uit elkaar?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZijn Jennifer Aniston en haar man hierdoor uit elkaar?
RTL

Afgelopen week staat iedereen op scherp als naar buiten komt dat Jennifer Aniston en Justin Theroux uit elkaar gaan. Sindsdien zijn er geruchten dat de Friends-actrice weer terug is bij haar oude vlam Brad Pitt, wie haar dumpte voor actrice Angelina Jolie. Vandaag komt de reden van de breuk naar buiten.

"De toekomst valt natuurlijk niet te voorspellen nu ze allebei weer single zijn."

Eén dag na de meest romantische dag van het jaar (Valentijnsdag), maken Jennifer en Justin bekend dat ze de stekker uit hun relatie halen. De reden van de onverwachte breuk? Jen is nog niet compleet over de breuk met ex-liefje Brad Pitt heen. De 46-jarige heeft meerdere liefdesbrieven van Brad bewaard. Volgens de actrice betekenen deze briefjes niets, maar Justin voelt zich hierdoor onzeker. "Hij (Justin) kwam oude Post-its tegen die Brad had geschreven", aldus een bron tegen UsWeekly. Het gaat om korte brieven met teksten als: 'Je ziet er mooi uit vanavond', en 'Ik mis je nu al'.

Of Jennifer en Brad een nieuw koppel zijn wil de bron niet loslaten. “Brad en Jennifer waren absoluut niet samen toen zij nog getrouwd was met Justin, maar de toekomst valt natuurlijk niet te voorspellen nu ze allebei weer single zijn", aldus de bron.

 

Jennifer Aniston gaat na 2,5 jaar scheiden van haar Justin
Lees ook

Jennifer Aniston gaat na 2,5 jaar scheiden van haar Justin

Lees meer over
Jennifer AnistonAngelina JolieBrad Pitt