Papa outai

Stromae wordt voor de eerste keer vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPStromae wordt voor de eerste keer vader
RTL

Groot nieuws voor wereldster Stromae: hij wordt binnenkort voor de eerste keer vader. De Belgische zanger trouwt in 2015 in het grootste geheim met zijn vriendin Coralie Barbier en nu verwachten ze deze zomer hun eerste kindje. Dat schrijft het Franse showbizzmagazine Public.

Stromae wilt zoals we hem kennen zijn persoonlijke leven zoveel mogelijk privé houden. De zanger heeft daarom ook nog geen bevestiging gegeven voor het nieuws.

Stromae weet niet of hij terugkeert
Lees ook

Stromae weet niet of hij terugkeert

Voor het huwelijk van Stromae en zijn vriendin wil hij zo discreet mogelijk blijven. Hij heeft zijn 180 genodigden dan ook wijsgemaakt dat het enkel om een feestje gaat. Hiervoor huurt hij het Mechelse Martin's Patershol af in Mechelen, een imposante oude kerk die omgebouwd is tot een chic viersterrenhotel. Het bruidspaar geeft al aan geen enkel beeld op social media te posten. Zo hoopt het koppel op die manier hun huwelijk in alle intimiteit te kunnen vieren. 

De 32-jarige Paul van Haver, beter bekend als Stromae, is al een tijdje van het podium verdwenen door gezondheidsproblemen. Sinds 2015 staat de zanger niet meer in de schijnwerpers. 

Lees meer over
Stromae