Vrouw achter het stuur

Michella Kox is absoluut niet gediend van kritiek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMichella Kox is absoluut niet gediend van kritiek
RTL

De hysterische deelneemster van de Slechtste Chauffeur van Nederland Michella Kox is niet gediend van de kritiek die ze van de jury krijgt en dat laat ze weten ook. "Ik vind je heel chagrijnig", zegt de realityster tegen het jurylid.

"Hoe kan je dat nou tegen me zeggen?!"

Vorige week is in de eerste aflevering te zien hoe Michella Kox weigert de snelweg op te gaan dus het stuur overgeeft aan haar vriendin. Eenmaal in de bebouwde kom durft ze weer te rijden en hier moet ze allerlei opdrachten uitvoeren. Nadat ze de opdracht fileparkeren verkeerd uitvoert stapt coach Patricia boos uit de auto. "Even koppie erbij en weer op scherp zetten. Kijk naar de borden, even je best doen kom op!" 

Hysterische Michella Kox veroorzaakt chaos op de weg
Lees ook

Hysterische Michella Kox veroorzaakt chaos op de weg

Aan het einde van het fragment zien we een vurige discussie tussen de twee. Volgens de rij-instructrice Patricia is het één groot toneelspel wat Michella opvoert en dat schiet bij de reality-ster in het verkeerde keelgat. "Nou lul je echt he? Ik doe niets waar ik zelf zin in heb, ik doe serieus wat ik denk dat goed is. Hoe kan je dat nou tegen me zeggen?! Hoe kan je nou zeggen dat ik doe waar ik zelf zin in heb, ik kom toch om te leren?!" De presentator John Williams moet uiteindelijk tussen de twee komen om de ruzie te sussen. 

Kijk hieronder naar het fragment van de Slechtste Chauffeur van Nederland. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Michella Kox