ontroerend

Qmusic-dj eerlijk en emotioneel over zijn depressie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPQmusic-dj eerlijk en emotioneel over zijn depressie
RTL

Stephan Bouwman, dj bij Qmusic, is vanmiddag zo moedig geweest om te vertellen dat hij al tijden worstelt met een depressie.

"Ik voel me gewoon klote"

De Qmusic-dj vertelt vanmiddag open over zijn psychische gestel: "Ik voel me heel eenzaam en hoor een negatieve stem in mijn hoofd." De dj deelt zijn verhaal, omdat hij merkt dat er een enorm taboe op rust. "Ik voel me gewoon klote en daar rust een enorme taboe op in de maatschappij. We durven er niet over te praten," vertelt hij geëmotioneerd.

De radio-dj hoopt depressies bespreekbaar te maken, omdat heel veel anderen last hebben van een depressie. Stephan bekent: "Ik voel me bijna verplicht om dit te delen, want er zijn heel veel mensen die zich dagelijks, net als ik, heel alleen voelen."

Qmusic-dj verandert GTST in echte tranentrekker
Lees ook

Qmusic-dj verandert GTST in echte tranentrekker

De depressie uit zich bij Stephan met een stemmetje in zijn hoofd: "Ik hoor een stemmetje in mijn hoofd en dat stemmetje is soms heel hard. En de laatste dagen is hij héél hard. Als ik in de spiegel kijk, dan zegt hij hoe lelijk ik ben. En als ik iets doe, dan noemt hij dat heel slecht en het kan eigenlijk nooit goed. Het is verdomde moeilijk om mee om te gaan."

Stephan heeft aangegeven dat hij op de wachtlijst staat om professionele hulp te krijgen.

Lees meer over
Qmusic