Koud hoofd

Bert van Leeuwen 'lijstduwer' It Takes 2

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Bert van Leeuwen 'lijstduwer' It Takes 2
RTL

Bert van Leeuwen ziet zichzelf "een beetje als de lijstduwer" van It Takes 2. "Om de mensen te laten kijken en vooral te laten lachen denk ik", zei de EO-presentator donderdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

"Ik zing het liefst ballads, Engels of Nederlands, het rustige repertoire"

Bert vond het RTL-programma waarin BN'ers onder begeleiding van bekende zangers en zangeressen beter leren zingen aanvankelijk niets voor hem. "Maar ik zing altijd wel en dat vind ik erg leuk om te doen. Ik loop altijd te galmen." Volgens de presentator moet er wel "heel veel" gesleuteld worden aan zijn zangkunsten. "Ik ben niet muzikaal, ik kan geen maat houden."

Bert van Leeuwen hoopt op nog 15 jaar Familiediner
Lees ook

Bert van Leeuwen hoopt op nog 15 jaar Familiediner

Bert heeft al nagedacht over zijn repertoire. "Ik word niet de crooner van dit seizoen, dat is voor mijn stem echt te laag. Ik zing niet zo laag. Ik zing het liefst ballads, Engels of Nederlands, het rustige repertoire. Dus bijvoorbeeld: Volumia, Gordon met Kon ik nog maar even bij je zijn. Het melodramatische repertoire zeg maar."

Deelnemen aan It Takes 2 belooft nog een hele opgave te worden voor Bert. "Ik heb wel gemerkt dat er een groot verschil zit tussen een beetje zingen in de badkamer en het zingen op een podium met een band."