Groot gemis

Utopiaan Linda mist Stelletje Pottenbakkers

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPUtopiaan Linda mist Stelletje Pottenbakkers
RTL

Utopiaan Linda is een van de deelnemers van Stelletje Pottenbakkers, maar zolang ze in Utopia verblijft kan ze niet naar het nieuwe programma op SBS6 kijken. Presentatrice Kim-Lian van der Meij vindt dit erg frustrerend voor de pottenbakster.

"Ik vind het ontzettend leuk geworden, zo sympathiek"

Kim-Lian maakte achter de schermen van de afvalrace een video met de deelnemers van het programma dat zondagavond begint. "Heel raar. Ik weet dat het er is, maar ik ga het niet zien. Over drie maandjes kan ik het terugkijken", vertelt Linda. Als Utopia op 1 juni stopt, gaat ze de uitzendingen van Stelletje Pottenbakkers terugkijken. Tot die tijd houdt ze in Utopia haar mond dicht over de uitslag.

Roy Donders vond pottenbakken rustgevend
Lees ook

Roy Donders vond pottenbakken rustgevend

"Ik ben best wel zenuwachtig hoe het ontvangen zal worden, maar ik sta er in ieder geval helemaal achter", vertelt Kim-Lian. "Ik vind het ontzettend leuk geworden, zo sympathiek." In huize Donders zit zondagavond iedereen voor de buis, zegt Roy Donders. "Ze willen natuurlijk wel zien wat ik ervan bak." Eerder zie de stylist en realityster dat hij pottenbakken wel rustgevend vond.

De bekende Nederlanders moesten allerlei opdrachten uitvoeren. De resultaten worden door een jury beoordeeld en de minst goede pottenbakker moet het programma verlaten. Naast Roy Donders en Linda doen ook Patricia Paay, Remy Bonjasky, Rob Geus, Shirma Rouse, Wolter Kroes en Robin Martens mee aan Stelletje Pottenbakkers.