Pamela is Anders(on)

Pamela Anderson doet boekje open over Playboy Mansion

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Pamela Anderson doet boekje open over Playboy Mansion
RTL

Wat gebeurt er allemaal in de Playboy Mansion? Er doen veel geruchten de ronde, maar niet veel mensen weten het precies. Pamela Anderson, voormalig covergirl van de Playboy, doet eindelijk een boekje open over haar ervaringen in het huis. En dat spreekt tot verbeelding.

"Eenmaal aangekomen in de slaapkamer zag ik zeven meisjes elk afzonderlijk seks hebben met Hef"

De blondine vertoeft in de jaren negentig in het Playboy huis. In de villa in Los Angeles worden er geregeld seksfeestjes gehouden en de Baywatch-actrice vertelt openhartig aan Piers Morgan in het programma Life Stories over haar ervaringen. “Toen ik daar was zag ik zeven meisjes naar boven lopen en die ben ik toen gevolgd. Ik was wel benieuwd naar wat er gebeurde. Eenmaal aangekomen in de slaapkamer zag ik zeven meisjes elk afzonderlijk seks hebben met Hef”, vertelt Pam.

Playboy-baas Hugh Hefner overleden
Lees ook

Playboy-baas Hugh Hefner overleden

Pamela had geen idee dat ze op weg was naar een orgie. “Ik besefte op een gegeven moment dat de meisjes en Hugh mij allemaal aan het aanstaren waren. Ik dacht: dit is geen film, ik moet hier weg zien te komen. Maar iedereen bleef maar kijken. Ik dacht: nu moet ik vertrekken.”

Vorig jaar overlijdt Hugh op 91-jarige leeftijd en Pamela stort in zodra ze het nieuws hoort. Ze zet dan ook een emotionele afscheidsbrief aan de overleden Playboy-oprichter op Instagram. "Na mijn familie was jij de belangrijkste persoon in mijn leven. Jij hebt me mijn leven geschonken. Mensen vertellen me voortdurend dat ik jouw favoriete was. Ik ben diep geschokt."

Lees meer over
Pamela AndersonHugh Hefner