niet voor de poes

Temptation-verleiders doen heftige seksuitspraken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-verleiders doen heftige seksuitspraken
RTL

Terwijl de kampvuren van Temptation Island steeds heter worden, zijn de verleiders nog lang niet klaar met het spel. In Vurige Vragen beantwoorden de verleiders de meest bizarre en spraakmakende vragen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verleidster Maxime vraagt aan Temptation-Cherish wat het vieste is wat ze ooit heeft meegemaakt tijdens de seks. De 26-jarige Cherish hoeft niet lang na te denken: “We gingen in bad. Toen hadden we seks en toen liet hij een poepie”, lacht de blondine.

Temptation-Joshua bekent 'iets' gedaan te hebben met verleidster
Lees ook

Temptation-Joshua bekent 'iets' gedaan te hebben met verleidster

Ook laat Zwanette in de weten video aan Billy dat ze nog nooit een trio heeft gehad. Voor spiebundel Tireily is dit anders. Hij heeft wél een trio gehad, met twee nichtjes welteverstaan. Alleen is het voor de 21-jarige nog niet helemaal duidelijk of het wel legaal is... “Hoe noem je dat, twee nichten van elkaar? Ja dus, gewoon. En ook gewoon familie. Incest. Dat mag niet eens”, grapt de verleider. 

De verleiders kunnen een potje flikflooien niet weerstaan, maar kiezen niet altijd voor een standaard bed. “Water is mijn element. Dus op het strand heb ik sowieso al seks gehad”, aldus de 22-jarige Inge. Ook Yasmine heeft weleens seks gehad op een parkeerplaats. Verleider Thijs is de ultieme winnaar: “Honderd procent. Tussen de kartonnen dozen op Nike”, antwoordt hij trots. Ook verleidster Yana is niet van de standaard avontuurtjes: “No vanilla seks voor mij”, grapt ze in Vurige Vragen.

Ook kleurplaat-Fabrizo is niet zo onschuldig als hij lijkt. Op de vraag of hij ooit een vinger in een kont heeft gestoken zegt hij direct  ja. Ook voor Thijs is het bekend terrein: “Maat ik ook, meer dan eens zelf."

Lees meer over
Tv-programma