goed nieuws voor barbie

Barbie doet geen aangifte tegen sekstape

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBarbie doet geen aangifte tegen sekstape
RTL

Het leven van Barbie staat de afgelopen tijd volledig op zijn kop. Niet alleen vertrekt ex Michael samen met de kindjes naar Spanje, ook is de realityster veel in het nieuws vanwege haar zelfmoordpoging, opname in de afkickkliniek en het lekken van haar seksvideo. Ondanks alles heeft Samantha besloten geen aangifte te doen.

"Haar grootste aandacht en zorg zijn haar kids"

Aan RTL Boulevard laat voormalig manager Jake Hampel weten dat de emotionele impact te groot is voor Samantha. Daarom heeft ze besloten geen aangifte te doen. De schade is al gedaan en daarom ziet Barbie het nut er niet van in. Volgens de behandelaars van de realityster is het de bedoeling dat ze verder gaat. "Inderdaad de schade en het emotioneel herstel als alles weer opgerakeld gaat worden is te groot. Ze heeft alles tegen elkaar afgewogen en gekozen om aan haar herstel te werken en alles achter zich te laten", aldus Jake tegen RTL Boulevard.

Relatie Barbie en vriend voorbij
Lees ook

Relatie Barbie en vriend voorbij

Gelukkig voor Barbie is er ook goed nieuws en heeft ze steeds meer contact met haar kinderen. Zo ziet ze haar kindjes regelmatig via Skype. "Haar grootste aandacht en zorg zijn haar kids", vertelt Jake aan RTL Boulevard. Barbie kiest nu voor zichzelf zodat ze vanaf september, als het nieuwe schooljaar begint, weer voor de kinderen kan zorgen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]