uit de hand gelopen

Tommy Lee op de vuist met zoon Brandon

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Tommy Lee op de vuist met zoon Brandon
RTL

Tommy Lee is door zijn 21-jarige zoon Brandon het ziekenhuis in geslagen. Volgens The Blast liep een ruzie tussen de rocker en zijn zoon, wiens moeder Pamela Anderson is, maandagavond volledig uit de hand.

Tommy deelde dinsdag zelf een foto van zijn verwondingen. Hij liep tijdens de vechtpartij een dikke, bloedende lip op. Op Twitter schreef de zanger: "Mijn hart is gebroken. Je geeft je kinderen alles wat ze maar willen hun hele leven lang.." Hij plaatste daarbij een linkje naar een eerdere Instagrampost, waarin hij Brandon beschuldigde. Later verwijderde hij dat bericht.

Een woordvoerder van de autoriteiten in Los Angeles verklaart tegenover The Blast dat de sheriff maandagavond hulpdiensten naar het huis van Tommy stuurde, nadat er een melding was binnengekomen van een gewonde bij een vechtpartij. Tommy werd rond half twaalf naar het ziekenhuis vervoerd. Een bron van TMZ weet te melden dat Brandon heeft aangegeven dat hij uit zelfverdediging handelde. Tommy zou tijdens de ruzie dronken zijn geweest. De politie heeft geen arrestaties verricht.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.