op de vuist

Zoon Tommy Lee: mijn vader is een alcoholist

Door ANP··Aangepast:
Zoon Tommy Lee: mijn vader is een alcoholist
RTL

Het handgemeen tussen Tommy Lee en zijn zoon Brandon is nog steeds gaande. Brandon liet aan People magazine weten 'compleet van de kaart te zijn door dat wat er gebeurd is'. Hij beweert dat Tommy een alcoholist is, die hij meerdere malen tevergeefs heeft proberen te helpen.

"Ik heb zo vaak geprobeerd een interventie te laten plaatsvinden, wat tot mijn frustratie nooit is gelukt. Ik had gehoopt dat mijn vaders herstel en de daarbij behorende geheelonthouding een privékwestie kon blijven, maar door zijn uitlatingen op social media voel ik me genoodzaakt hier toch publiekelijk op te reageren," aldus de 21-jarige Brandon. "Ik zal blijven meewerken met justitie, indien dat nodig is. Ik houd van mijn vader en wil niets liever dan hem gelukkig, gezond en sober zien."

Tommy reageerde bijzonder fel op het statement van zijn zoon via Twitter: "LMAAAO!!!!! Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Ik neem zo nu en dan een drankje, want ik ben gepensioneerd en geniet van het leven. Ik heb me 30 jaar uit de naad gewerkt, dus ik verdien het. Jij hebt helemaal nooit een interventie gepland, je hebt nauwelijks met me gesproken toen je hier was. Je probeert gewoon je eigen hachje te redden!"

Tommy Lee: 'zoon sloeg me bewusteloos'
Lees ook

Tommy Lee: 'zoon sloeg me bewusteloos'

TMZ meldde dinsdag dat een ruzie tussen Tommy en Brandon uit de hand was gelopen en dat de zoon van Tommy en Pamela Anderson handelde uit zelfverdediging toen er klappen vielen. "Misschien moeten jullie eerst de feiten checken voordat je onzin opschrijft", aldus Tommy op Twitter. "Mijn verloofde en ik lagen in bed toen mijn zoon de kamer binnenstormde en mij aanviel. Ik vroeg hem het huis te verlaten en hij sloeg me bewusteloos. Hij vluchtte vervolgens voor de politie. Dat is de waarheid."

Tommy werd na de vechtpartij even naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Hij deelde op sociale media een foto van zijn verwondingen. Hij liep onder meer een dikke, bloedende lip op. Volgens Amerikaanse media zijn er vooralsnog geen arrestaties verricht.