one moment in time

Glennis Grace hint op samenwerking met producer Whitney Houston

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace hint op samenwerking met producer Whitney Houston
RTL

Glennis Grace is afgelopen weekend in Los Angeles geweest. Geen geluier in de zon voor de zangeres, maar keihard aan de bak. Ze heeft hier namelijk een meeting gehad met Babyface, de producer van Whitney Houston.

"Ik voel me gezegend"

De manager van Glennis laat aan RTL Boulevard weten dat ze in Los Angeles heef gesproken met Babyface. De muziekproducent die eigenlijk Kenneth Brian Edmonds heet, heeft al eerder samengewerkt met Chaka Khan, Aretha Franklin en Whitney Houston.

Volgens Glennis zou er zomaar een mooie samenwerking uit voort kunnen komen. Op Instagram laat de diva weten dat er mooie dingen aankomen: "Nog een droom is uitgekomen. Gisteren ben ik naar LA gevlogen om Kenny ‘babyface ‘Edmonds te ontmoeten. Er komen mooie dingen aan. Ik voel me gezegend."

Marco Borsato wil Glennis Grace op songfestival
Lees ook

Marco Borsato wil Glennis Grace op songfestival

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is geen geheim dat ze onze polderdiva fan is van Whitney Houston. Met haar warme stemgeluid, weet Glennis als geen ander de nummers van haar grote idool ten gehore te brengen. Zo zong Glennis bij RTL Late Night nog een prachtige versie van The Greatest Love of All.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Glennis Grace