sneer & goor

Broer Gordon toch naar de rechter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBroer Gordon toch naar de rechter
RTL

Johnny Heuckeroth, de oudste broer van Gordon, stapt naar de rechter. In Gordons biografie staan passages over Johnny die volgens hem niet waar zijn.

"Het is Gordon’s waarheid"

Vorige week wordt bekend dat Johnny een advocaat in de arm heeft genomen om passages uit Gordons biografie te schrappen. Via een brief eist hij een rectificatie en schadevergoeding. Het gaat met name om de negatieve passages over hun vader en moeder. De uitgeverij die het boek van Gordon uitbrengt heeft Johnny en zijn advocaat laten weten daar niet op in te gaan.

Johnny stelt: “Het is Gordon’s waarheid en daar willen ze het bij laten. Wij als familie willen al die vervelende dingen over onze vader en moeder eruit.” Advocaat Mathieu Wakim laat ons vandaag weten een procedure te starten: "We komen er onderling niet uit. Het wordt dus een procedure." 

Gordon laat biografie aanpassen
Lees ook

Gordon laat biografie aanpassen

Heftige passage

Zus Lydia is eerder ook al boos op Gordon. In zijn biografie stelt Gordon namelijk dat het hele gezin slachtoffer is geweest van seksueel misbruik. Lydia noemt dit een pertinente leugen en wil dat dit wordt aangepast. Ze dreigt daarom met een kort geding. De advocaat van Lydia laat aan Shownieuws weten dat het kort geding van de baan is. "Onze overige eisen zullen we in een bodemprocedure aanhangig maken en hoeven niet in een spoedprocedure (kort geding)'', stelt de raadsman.

Lees meer over
Gordon