Liefdeshereniging

Dr. Love brengt Barbie en Rolf weer samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube Haagse GekkigheidDr. Love brengt Barbie en Rolf weer samen
RTL

Met veel bombarie gaan Barbie en Rolf vorig jaar uit elkaar, maar nu lijkt het erop dat er langzaamaan weer iets moois begint op te bloeien tussen de voormalige tortelduifjes...

"Daar zijn we weer dan"

Michael van der Plas terug naar Oostenrijk
Lees ook

Michael van der Plas terug naar Oostenrijk

De Haagse Dr. Love oftewel Gekke Petertje doet in zijn nieuwe YouTube-vlog er in ieder geval alles aan om te twee weer bij elkaar te brengen. Samen met Barbie bedenkt hij een plannetje om ex-liefje Rolf naar de Strijkijzer te lokken. En met succes!

Rolf is blij verrast om zijn ex-vriendinnetje weer terug te zien. "Daar zijn we weer dan", zegt Barbie waarna ze hem een dikke pakkerd geeft.

De twee beginnen meteen met het ophalen van herinneringen aan hun tijd samen. "We gingen samen Pasen vieren vorig jaar. Ik was toen nog wel getrouwd met Michael, haha. Maar Rolf had zo'n leuke verrassing voor me op 1 april, mijn trouwdag notabene. We zijn toen samen in bad gegaan met champagne en paaseitjes", blikt Samantha terug op hun bijzondere date. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Of de twee ook daadwerkelijk weer bij elkaar komen blijft nog even de vraag, maar Rolf en Barbie gaan in ieder geval als goede vrienden verder. "Dat sowieso", besluit de veelbesproken realityster. 

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]