schande

3FM-dj Michiel confronteert Beyoncé ticketdoorverkoper

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© 3FM3FM-dj Michiel confronteert Beyoncé ticketdoorverkoper
RTL

Het is een bekend fenomeen: een populaire artiest komt naar Nederland en binnen no time staan de tickets op doorverkoop sites. Zo ook weer met de show van Beyoncé en Jay-Z deze maandag.

"Je bent een ontzettende eikel!"

3FM-dj Michiel Veenstra krijgt maandagochtend een appje van luisteraar Damon die heel duidelijk is: "Ik koop de tickets voor Jay-Z om ze door te verkopen. Slechte artiest dat het ook is." Michiel weet niet wat 'ie leest. "Als je dit appt heb je echt lef", zegt hij live on-air en hij besluit Damon te bellen.

Beyoncé en Jay-Z in de ArenA uitverkocht
Lees ook

Beyoncé en Jay-Z in de ArenA uitverkocht

"Het is toch een grapje?", vraagt Michiel aan Damon. "Nee, niet echt. Ik ga ze echt doorverkopen", reageert Damon gelijk. "Ik denk niet dat ik de enige ben die dat doet eigenlijk. Het is wel een dick move, maarja." 

Michiel begrijpt er echt niks van en gaat er vol in: "Er zitten mensen in de wachtrij die echt heel erg graag willen en jij gaat voor een paar stinkende rotcenten de boel op lopen fucken." Telkens als Damon probeert in te breken en zichzelf wil verdedigen krijgt 'ie weer van Michiel te horen, en daar schrikt hij van. "Zo hey, hallo", zegt Damon half lachend. "Waarom doe je zo agressief tegen mij?"

Nadat Michiel hem een "ontzettende eikel" noemt hangt Damon op. "Sjongejonge. Het is mogelijk om dit te doen, want het is niet tegen te houden. Zo'n jongen mag dit doen, maar God o God wat een lutser ben je dan." 

Na een minuut of twintig en iets meer gekalmeerd keert Michiel terug op de radio om uit te leggen waarom 'ie hier zo mee zit. "Damon kwam er open en bloot en trots voor uit dat hij kaartjes doorverkoopt. Mensen zijn het ermee eens dat ik hem verrot schold, maar ook mensen die het niet begrijpen", zegt hij. "Ik word er gewoon heel erg boos om, dat is mijn verhaal."  

De video van Michiels gesprek met Damon bekijk je op de site van 3FM.

Lees meer over
BeyoncéJay Z