Marathon-alarm

Deze Grey's Anatomy spin-off moet je zien

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Deze Grey's Anatomy spin-off moet je zien
RTL

Op donderdag 22 maart komt na lang wachten dan eindelijk de release van de spin-off van Grey's Anatomy! De naam van de serie is Station 19 en zal gaan over een brandweerkazerne een paar blokken verder van het ziekenhuis.

"Het zal gelijkwaardig en tegelijkertijd ook anders zijn"

Twee actrices moeten Grey's Anatomy verlaten
Lees ook

Twee actrices moeten Grey's Anatomy verlaten

Station 19 gaat over een team brandweerlieden uit Seattle bestaande uit mannen en vrouwen. Op 1 maart komt Grey's Anatomy al met een aflevering waarin een introductie te zien is van de spin-off. Hier zien we namelijk één van de hoofdrolspeelsters van de spin-off, Andy Herrera (Jaina Lee Ortiz), zich haasten naar het ziekenhuis om het leven van twee jongens te redden die gewond zijn geraakt in een brand.

Volgens Stacy McKee, een van de producers van de spin-off, zal het redelijk te vergelijken zijn met Grey's Anatomy. "Het zal gelijkwaardig en tegelijkertijd ook anders zijn. Het was een prioriteit voor mij om hier over na te denken dat de spin-off hand in hand gaat met Grey's Anatomy en vergelijkbaar is in toon, intensiteit, humor en hart", vertelt Stacy aan TCA. 

Het is niet de eerste keer dat er een nieuwe show ontstaat uit Grey's Anatomy. Eerder brengt de serie Private Practice wat gaat over een privékliniek waar de ex-vrouw van Derek 'McDreamy' Shepherd werkt. Deze serie stopt in 2013.

Ellen Pompeo zal wederom haar rol als Dr. Meredith Grey vervullen in Station 19.