help daar ga ik weer

Mamma Mia! keert terug op de planken

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Mamma Mia! keert terug op de planken
RTL

Stage Entertainment brengt de musical Mamma Mia! vanaf september terug op de planken. Het stuk is dan opnieuw te zien in het Beatrix Theater in Utrecht, zo bevestigt Albert Verlinde dinsdag in De Telegraaf.

"Het is natuurlijk een feest om in mee te mogen spelen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cher schittert als oma in sequel Mamma Mia!
Lees ook

Cher schittert als oma in sequel Mamma Mia!

De hoofdrollen zijn nog niet ingevuld. "Nee, nog helemaal niet", aldus Verlinde. "We merken ook wel dat het nieuws al een beetje rondgaat. Er zijn dan ook nogal wat mensen die zichzelf aanmelden en vragen: 'denk je aan mij?' Het is natuurlijk een feest om in mee te mogen spelen. Op die vertrouwde plek in Utrecht, met grote cast en groot orkest, want zo moet Mamma Mia! worden gebracht. Worden gevierd, zou ik bijna zeggen."

Mamma Mia! was eerder van 2003 tot 2006 in Utrecht te zien. Tussen 2009 en 2010 werd de show opnieuw opgevoerd in Nederland, toen als reizende voorstelling langs de grote theaters.

Verlinde verwacht dit jaar een Mamma Mia!-revival dankzij de tweede film van de musical. "Er wordt een nieuwe generatie mee aangestoken die de musical toch ook een keer wil zien", denkt hij. De film Here We Go Again verschijnt deze zomer. De hoofdrolspelers, zoals Meryl Streep en Amanda Seyfried, keren allemaal terug.

Lees meer over
Albert VerlindeStage Entertainment