dromen komen uit

Lee Towers wordt 'beetje stil' van Lee Towers

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLee Towers wordt 'beetje stil' van Lee Towers
RTL

Lee Towers vindt het een enorme eer dat in 'zijn' Rotterdam twee woontorens naar hem worden vernoemd. "Daar word je toch gewoon een beetje stil van", reageert de zanger.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Wie maakt dit nou mee? Dit zijn dingen waar je niet eens van droomt." Het idee voor Lee Towers in Rotterdam komt van Arjen Lubach, die de zanger in zijn wereldberoemde voorstelvideo voor de Amerikaanse president Donald Trump vergeleek met de Trump Towers. "Laten we zijn bijdrage vooral niet vergeten", zegt Lee over Arjen.

Lee Towers heeft zijn eigen Lee Towers
Lees ook

Lee Towers heeft zijn eigen Lee Towers

Lubach zelf noemt de komst van de Lee Towers "geweldig". "Nu zorgen we niet alleen voor verdieping, maar ook voor verdiepingen. Ik feliciteer Lee en de Towers natuurlijk in het bijzonder."

Nu zijn naam aan de voormalige kantoortorens wordt verbonden, blijft Lee het project op de voet volgen. "Mijn naam staat voor kwaliteit. Ik heb altijd topkwaliteit geleverd, bijvoorbeeld met mijn gala's, laten we diezelfde kwaliteit ook aan de woontorens verbinden."

Hoe Lee zijn stempel op de torens aan het Marconiplein gaat drukken, is nog niet bekend. Goud worden de woontorens zeker niet. "Het moet in ieder geval niet pompeus worden", zegt de zanger, die steevast met een gouden microfoon op het podium staat. "Daar zijn wij in Rotterdam veel te nuchter voor."

Lee is nog niet van plan zelf in een van de Lee Towers te gaan wonen. "Het is nog geen onderwerp van gesprek. Er komen daar straks duizenden mensen, stel je voor dat ik elke dag bij iemand op de koffie moet", grapt hij. "Maar never say never."

Lees meer over
Lee Towers