Paniek in de tent

Grote zorgen om zwangerschap Chantal Janzen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGrote zorgen om zwangerschap Chantal Janzen
RTL

Chantal Janzen wordt overspoeld met reacties van fans die zich zorgen maken om de zwangere presentatrice: ze zijn bang dat Chan weleens zou kunnen uitglijden op haar enorme hakken tijdens de opnames voor De Jongens Tegen De Meisjes!

"Ik ga deze opnames uiteraard niet doen koekebakkers, want ik geniet nu heerlijk van mijn zwangerschapsverlof"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Klusprogramma voor Chantal Janzen
Lees ook

Klusprogramma voor Chantal Janzen

Momenteel zijn de programmamakers druk op zoek naar publiek voor het tv-programma De Jongens Tegen De Meisjes. En aangezien Chantal al jaren het gezicht is van het succesvolle RTL 4-programma gaat men er automatisch vanuit dat de blondine ook de nieuwe reeks aan afleveringen zal gaan presenteren samen met Tijl Beckand. En dat baart veel fans grote zorgen... 

Zo zijn veel kijkers bang dat er iets zal gaan gebeuren tijdens de opnames wat verregaande consequenties zou kunnen hebben voor de kleine spruit van Chantal en haar liefje Marco. De kopzorgen van de fans zorgt voor heel wat berichten in de inbox van de presentatrice...

Tijl en Chantal© ANP
Tijl en Chantal

Maar Chantal is helemaal niet van plan om het nieuwe seizoen van De Jongens Tegen De Meisjes te gaan presenteren, zo laat Chantal vandaag via haar Instagram weten. De zorgen van de fans zijn dus voor niets. “Omdat er publiek wordt gezocht voor De Jongens Tegen De Meisjes krijg ik iets teveel berichten van (over)bezorgde (moeder)mensen die zich druk maken of ik ‘wel uit ga kijken op die glazen plaat’, ‘hoe ik nu nog op hakken kan lopen’, en of ik tips heb hoe men ‘zo snel weer kan gaan werken na mijn bevalling’ (ik moet nog gaan bevallen, dus als je zelf tips hebt: geef ze me!). Nou als antwoord op al uw vragen: ik ga deze opnames uiteraard niet doen koekebakkers, want ik geniet nu heerlijk van mijn zwangerschapsverlof (verlof klinkt alsof er even uit mag met een enkelband om). Proost, eet smakelijk en houdoe hoije en bedankt.”

De opnames voor De Jongens Tegen De Meisjes zullen de komende weken plaatsvinden. Wanneer het nieuwe seizoen precies bij RTL 4 te zien zal zijn is vooralsnog onduidelijk. 

Lees meer over
Chantal Janzen