doggy style

Monique: 'Als we gaan seksen, schuiven we de hond gewoon opzij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique: 'Als we gaan seksen, schuiven we de hond gewoon opzij'
RTL

Monique Westenberg doet in de Beau Monde een boekje open over haar seksleven met André Hazes. De seksuele avonturen van de 40-jarige Monique en de 24-jarige Dré zijn niet voor de poes. Of hond.

"Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij"

Monique over ruzie met André: Pleur lekker op naar je hotel
Lees ook

Monique over ruzie met André: Pleur lekker op naar je hotel

André en Monique zijn echte hondenmensen, zo hebben ze honden Dunya en Gioia die altijd tussen hen in slapen. Monique vertelt hoe het er aan toegaat in de slaapkamer: "Dunya ligt in het midden. Dat vindt André wel wat minder, haha!"

Over haar seksleven is ze open: "Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij. Daarna duwen we haar weer terug. Ze kijkt niet eens meer om. Hoort het ook niet, haha." Hond Gioia is wat nieuwsgieriger: "Die andere moet daarentegen echt de kamer uit. Die gaat met d’r neus achter ons staan ruiken!"

Dunya ligt al vanaf het begin van hun relatie tussen de twee in: "Zodra ik vertelde dat Dunya altijd bij me in bed lag, zei hij dat het geen probleem was: ‘Mijn hond ligt ook altijd bij me in bed.’ Ja, die hond was 50 centimeter, maar Dunya is een pitbull!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique heeft trouwe viervoeter Dunya al 14 jaar. Twee jaar geleden wordt bekend dat Dunya een tumor in haar hoofd heeft, waarvan onbekend is of het een goed- of kwaadaardige tumor is.

De blondine is er kapot van: "Ik zie haar aftakelen en dat doet pijn." De hond is voor de blondine niet zo maar een hond: "Ik heb, voordat ik André leerde kennen, veel ellendige dingen meegemaakt. En mijn hond was er altijd voor me. Ze is mijn beste vriendin, mijn liefde, mijn therapeut, ze is altijd mijn alles geweest. Onze band is zo hecht." En dat die band hecht is, is wel duidelijk.

Het hele interview met Monique lees je morgen in de nieuwe Beau Monde.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg