Ja, ik wil

Dit had je moeten zien bij Married At First Sight

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDit had je moeten zien bij Married At First Sight
RTL

Hoera! Alle stellen zijn getrouwd bij Married At First Sight! En we hebben toch een partijtje zitten zwijmelen, maar toch ook enigszins verbouwereerd gekeken. Laten we beginnen met het über schattige stel Ron en Tamara.

"Ik vind het echt verschrikkelijk"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit heb jij gemist bij Married At First Sight
Lees ook

Dit heb jij gemist bij Married At First Sight

Ron is al tien jaar aan het daten en neemt het heft in eigen handen door aan het programma mee te doen: "Ik heb inmiddels zoveel blauwtjes gelopen dat ik mij officieel kan benoemen tot grote smurf." Tamara heeft in Ron sowieso de allerliefste jongen gevonden. Zijn allereerste woorden aan haar zijn: "Wat ben jij mooi, echt waar." Te schattig voor woorden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week blijkt al dat Christel het toch wel moeilijk heeft met een aantal dingen van Marcel. Helaas is zij deze week volledig in tranen. Want dat accent van Marcel is toch echt een dingetje. Christel probeert het rustig aan de camera uit te leggen maar barst volledig in tranen uit: "Ik vind het echt verschrikkelijk, sorry. En ik was daar zo bang voor, en het valt op zich best mee. Maar ik vind het echt heel moeilijk." En dat terwijl Marcel de goedheid zelve lijkt. Dus hopelijk gaat ze wennen aan zijn accent.

Lees meer over
Tv-programma