als je haar maar goed zit

Giel de Winter gaat Gerard Joling achterna

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGiel de Winter gaat Gerard Joling achterna
RTL

Giel de Winter van Stuk TV heeft een openhartig gesprek met Fred van Leer. Eindelijk deelt de YouTuber zijn grote geheim: hij heeft haarimplantaten.

"Na 5 jaar, 6 jaar zet je ineens je pet af"

Giel, die vooral bekend staat als die ene van Stuk TV met de pet, heeft sinds korte tijd geen pet meer op. Fred vraagt naar de volle bos die altijd onder de pet verstopt heeft gezeten: "Jij hebt ook ineens heel veel haar, heb ik het idee." "Oh jij wil horen dat het bijna half gekocht is," reageert Giel. Fred giert het uit: "Nee echt?!" Giel bevestigt: "Ja, natuurlijk" En dan geeft Fred toe dat hij het ook al wist: "Ja, dat weet ik natuurlijk, wat een bullshit." 

Twee jaar geleden besluit Giel dat hij met een vollere bos door het leven wil. Hij verdient naar eigen zeggen nu meer geld en kan het daarom ook betalen. Toch is zijn nieuwe haar even wennen: "Het is een stukje onzekerheid die je toch ineens bloot moet stellen. Na 5 jaar, 6 jaar zet je ineens je pet af. Het voelt heel kaal."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De pet

Zijn pet werd langzaam een verstopplek voor zijn terugtrekkende haargrens: "Eerst was het nonchalant een petje opzetten. Daarna denk je 'jesus christ' ik zet wel weer een pet op." 

Bekijk het interview met Giel vanaf de minuut 5:00:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gerard Joling

Een andere ster die altijd eerlijk is geweest over zijn haarimplantaten is natuurlijk Gerard Joling. Ook Lange Frans heeft vorig jaar gekozen voor een haartransplantatie.

Gerard Joling© ANP
Gerard Joling
Lees meer over
Giel de WinterFred van Leer